Over ons

Choconut is gespecialiseerd in het chocolateren van producten voor verschillende winkelketens en groothandels. De kwaliteit van het product en de wensen van onze klanten staan daarbij voorop. Via deze website willen wij u een indruk geven van onze werkwijze, ons assortiment en de mogelijkheden van productontwikkeling in samenspraak met onze afnemers.

De belangrijkste ambitie van Choconut is om een kwalitatief hoogstaand product te leveren tegen een scherpe prijs. Indien u meer informatie wenst, kunt u een e-mail sturen of telefonisch contact leggen.

Op verzoek kunnen wij allerlei grondstoffen (als het maar wil rollen) voor u drageren (glad, ruw) en desgewenst coaten. Dit is mogelijk in gangbare (Callebaut), biologische (Callebaut) en rauwe chocolade. Daarnaast hebben wij ook een rotsenlijn en een truffellijn. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor verschillende mixen met of zonder chocolade.

Bijna elk product wordt door Choconut gemaakt op basis van uw bestelling.

Choconut levert producten in diverse bulk verpakkingen en heeft daarnaast een uitgebreide lijn voor consumenten verpakkingen.

amandel chocolade coating drageren